Fifa Life
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Regulament Forum

In jos

Regulament Forum Empty Regulament Forum

Mesaj  andreea2009 Joi Feb 11, 2010 7:38 pm

În momentul înregistrării se consideră că aţi citit acest regulament şi sunteţi 100% de acord cu cele scrise aici. Dacă sunteţi deja înregistrat în momentul afişării regulamentului, acţiunea de a posta în continuare înseamnă o acceptare tacită a conţinutului său, indiferent dacă l-aţi citit sau nu.

Moderatorii/administratorii au dreptul să aplice sancţiuni ce pot varia de la un simplu avertisment, banarea contului pe o perioadă (ne)determinată, pe o secţiune sau pe întregul forum, până la ştergerea definitivă a contului în cauză. Aceste sancţiuni sunt aplicabile tuturor userilor dacă nu se respectă punctele incluse în prezentul regulament.

Nu este permis folosirea unui limbaj necivilizat, aberant, discuţiile gen IRC, reply-urile monosilabice ("da", "lol", "aşa e" etc).

Nu este permis dublupostingul.

Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie, conducerea acestui forum nu îşi asumă responsabilitatea privind opiniile dumneavoastră.

Sunt interzise subiectele de discuţie care prin esenţa lor sunt menite să producă scandal (flame-uri) - atât iniţiatorii lor cât şi cei care se prind în acest joc periculos vor fi sancţionaţi foarte drastic.

Nu se acceptă clonele. Nu se consideră o clonă un cont nou creat de un user al cărui vechi cont a fost şters. Dacă un user este banat şi creează un cont pe care îl foloseşte pentru a ocoli respectiva sancţiune, administratorii vor bana conturile nou creeate. Lucru valabil şi pentru conturile folosite pentru a cere explicaţii înainte de expirarea unui ban temporar. Această regulă este retroactivă.

Nu se accepta publicitatea catre alte campionate online de FIFA.

Avatarele, custom title-urile, semnăturile şi nick-urile nu trebuie să aibă tentă antisemită, rasistă sau pornografică
andreea2009
andreea2009
Fondator
Fondator

Mesaje : 45
Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum